Maintenance

RCB-Maintenance is een dochteronderneming van Retail Compleet Bouw.

Waar Retail Compleet Bouw stopt in verband met het succesvol opleveren van het ver- of gebouwde winkelpand, horecagelegenheid, kantoren enz  pakt RCB-Maintenance de draad verder op.

We zijn gespecialiseerd in het ontzorgen in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan reparaties ontstaan door waterschade of inbraak, een nieuw te plaatsen of te schilderen wandje, het vervangen van een etalageruit, maar ook een defect deurslot, een klemmende deur, een verstopt toilet, problemen met elektra, loodgieterswerk enz. Voor alle grote tot kleine zaken, ongemakken en dergelijke die bouw en interieur gerelateerd zijn kunt u ons inschakelen. We kunnen alles repareren en organiseren.

We beschikken over een grote groep monteurs met diverse specialismen uit diverse regio’s in Nederland. Onze monteurs zijn flexibel, springen direct in op de situatie en lossen het indien mogelijk meteen op. Mocht er sprake zijn van een reparatie of montage waar we zelf geen specialist voor in huis hebben, schromen we niet om hiervoor een externe partij met de juiste disciplines in te schakelen. Zodat we u toch volledig kunnen ontzorgen.

Wanneer u contact met ons opneemt betreffende een aanvraag zullen we altijd eerst inschatten of het nodig is dat we vooraf de situatie komen bekijken om zo verrassingen te voorkomen.  We kunnen snel schakelen en inschatten welke monteur de aangewezen persoon is om uw aanvraag op te pakken. We worden voor de meest uiteenlopende zaken gebeld. Dit geldt ook voor opdrachten die niet standaard zijn of in geval van erg lastige situaties. We denken in oplossingen zodat we u de best mogelijke service kunnen verlenen.

We hebben dagelijks veel mensen op de weg, door heel Nederland, België en een deel van Duitsland. Zo kunnen we altijd kijken wanneer er iemand bij u in de buurt beschikbaar is waardoor we de prijzen scherp kunnen houden. Voor één opdrachtgever vliegen de monteurs zelfs heel Europa door. Dus mocht het nodig zijn dat u een opdracht heeft buiten Nederland, dan kunnen we hier altijd over praten en kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vanuit Retail Compleet Bouw hebben we diverse gerenommeerde opdrachtgevers waar we voor werken. Denk hierbij aan Specsavers, JD Sports (inclusief Shop in Shop Adidas), Pipoos, Handyman en vele anderen.

 

Vul voor informatie of een offerte aanvraag het contactformulier in, of mail rechtstreeks naar: info@rcb-m.nl (of info@rcb-maintenance.nl)